De mooiste tafels voor het hele huis

[addtoany]

Tafels zijn er in vele soorten en maten. Denk alleen al aan de vele soorten hout, waarvan een tafel vervaardigd kan worden. Leg dat naast de mogelijkheden voor het onderstel en het aanbod is haast oneindig. Door hun omvang spelen tafels een belangrijke rol in de uitstraling van uw kamer. Ook zijn er verschillende tafels voor iedere plek in uw huis. In dit artikel leest u meer over de populairste kamers voor in huis.

Populaire soorten tafels

Eetkamertafels
De eetkamertafel is vanzelfsprekend belangrijk en is mateloos populair. Deze tafels zijn eindeloos te combineren met eetkamerstoelen of banken, waardoor u er een hele eigen draai aan kunt geven. Populair zijn de eiken eetkamertafels, vanwege hun harde en stevige tafelblad. Door het aanschaffen van een ronde eetkamertafel creëert u een ruimtelijke sfeer in de kamer.
Eetkamertafel
Hoektafels
Wanneer we kijken naar de zithoek is de hoektafel onmisbaar. Met een hoektafel maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Door decoraties op de hoektafel te plaatsen, geeft u een eigen twist aan de zithoek. De hoektafel is ook mooi te combineren met het overige meubilair.
Hoektafel
Salontafels
Het kloppend hart van uw zithoek is de salontafel. Deze tafel heeft een enorme invloed op de uitstraling van de woonkamer. Het aanbod van salontafels is immens. De keuze in materiaal is zowel in tafelblad als onderstel enorm. Zo kunt u kiezen voor diverse houtsoorten, maar ook combinaties met bijvoorbeeld glas en metaal behoren tot de mogelijkheden.
Salontafel
Wandtafels
De laatste populaire tafel is de wandtafel, ook wel wandmeubel genoemd. Deze tafel wordt tegen de wand geplaatst en vaak gebruikt om lampen op te plaatsen. Door de vele keuze in gebruikte materiaal in combinatie met het aanbod in lampen, is ook aan de wandtafel een volledig eigen draai te geven.
Wandtafel
Kloostertafels
Een geliefd soort eetkamertafel is de kloostertafel. Deze robuuste tafels staan bekend om hun authentieke uitstraling. Door de grote kolompoten hebben de kloostertafels een klassiek en stoer uiterlijk.

 

Tafel kopen

Of u nu op zoek bent naar een klassieke, elegante of een moderne tafel. Door het grote aanbod is er altijd een tafel die aansluit op uw wensen. Bent u geïnteresseerd in één van de soorten tafels of wilt u meer weten, klikt u dan op de links in het artikel. Op de website van Schippers Lifestyle in Enschede vindt u meer informatie en ziet u het complete aanbod aan tafels.

Tags

,

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!