luxe led verlichting voor thuis

3 mooie voorbeelden van luxe ledverlichting

[addtoany]

Op zoek naar luxe ledverlichting voor binnen of buiten? Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden dan design lampen. Tegenwoordig is sfeerverlichting zonder de aanwezigheid van een lamp dé trend van luxe ledverlichting. Heb je weleens gehoord van lineaire ledverlichting? Dit is verlichting afkomstig uit zogeheten LED strips. Deze LED strips kun je op veel plekken en mogelijkheden aanbrengen. Graag inspiratie? Op deze pagina geven we je graag 3 mooie voorbeelden van luxe ledverlichting door lineaire ledverlichting.

#3 Luxe halverlichting

Geen simpele lamp aan het plafond maar mooie led strips in vloer of muur. Steeds meer mensen passen deze luxe manier van luxe verlichting toe. Je kunt er voor kiezen dat de verlichting moet dienen als licht of als schemerige sfeerverlichting. Hoe dan ook, met deze luxe ledverlichting op de gang zal de eerste indruk van het huis gelijk goed zijn.

#2 Trapverlichting

Je ziet al steeds meer mensen kiezen voor LED verlichting bij het kiezen van een nieuwe trap. Het biedt extra veiligheid omdat je tijdens donkere tijden goed kunt zien waar de traptreden zijn. Tevens geeft het ook een mooie en luxe uitstraling. Eerder was een trap stijlen onmogelijk, met de mooie led trapverlichting is dit verleden tijd.

#1 Ledverlichting in stucwerk

Je leest het goed, ledverlichting in stucwerk. Het is namelijk mogelijk door de zogeheten stucprofielen. Met het variërende aanbod ledverlichting bij hetledhuis.nl kun je verlichting in veel stucwerken plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld verlichting van de gestucte muur naar het gestucte plafond laten lopen. Benieuwd hoe dat kan? Neem een kijkje op de website van hetledhuis en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*