Huis verkopen

De geschikte verkoopmakelaar voor u

[addtoany]

In veel bekende gebieden in Nederland trekt de woningmarkt aan. Voor een makelaar is het vrij moeilijk om hier boven uit te kunnen blijven komen. En de kans dat u wellicht een verkoopmakelaar kent is dan ook niet heel groot. U bent opzoek naar een betrouwbare traditionele makelaar met een aantrekkelijke verkoopwaarde en inzicht in de woningmarkt. Of regelt u het liever zelf? Dan zijn er de dag van vandaag ook genoeg internetmakelaars waar u terecht kunt. Laat u altijd goed adviseren.

Uw huis verkopen in Rosmalen

Heeft u al rond gevraagd in uw buurt? Dit kan enorm helpen omdat de ervaringen van andere u op weg kunnen helpen in het proces. Rosmalen alleen kent ongeveer 30 verkoopmakelaars. Genoeg keuze dus. Maar bedenk ook goed, Uw huis verkopen Rosmalen betekend niet per se een makelaar in Rosmalen. Ga ook makelaars buiten Rosmalen af om de geschikte keuzes te maken bij het verkopen van uw woning. Het is altijd gunstig om voor structuur te zorgen en de potentiële kopers juist in te lichten over de verkoop van uw woning. Ga hierover in gesprek met een verkoopmakelaar.

Hoe vindt u de juiste makelaar in Rosmalen?

Het blijft een lastige keuze om een verkoopmakelaar in te schakelen. Er zijn vaak meerdere makelaars in de regio. Het is verstandig om een lijstje te maken met aandachtspunten waar een makelaar volgens u aan moet voldoen. Want is een makelaar wel goed voorbereid? Is de desbetreffende ook onderscheidend met andere makelaars? Wat is de aanpak? En belangrijk is dat er een klik is tussen u en de makelaar.

Tips bij het verkopen van uw woning

Zorg er altijd voor dat uw woning verkoop klaar is. U kunt bijvoorbeeld de woning helemaal restylen voor de foto’s om op die manier de sterke punten te benadrukken. Dit kan ook professioneel gedaan worden door een verkoopstyliste. Bedenk ook goed op welke manier u de woning gaat promoten. Welk medium zet u hiervoor in? Het is verstandig om de promotiemix zo goed mogelijk in te zetten. Want u wilt wel de juiste doelgroep aanspreken als uw woning word aangeboden.

Tags

, ,

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

1 Reactie op “De geschikte verkoopmakelaar voor u

  1. Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*