Houten jaloezieën

Houten jaloezieën: alle voordelen op een rijtje

[addtoany]

Er is bijna geen twijfel over mogelijk: houten jaloezieën zijn toch echt de meest populaire vorm van raamdecoratie op maat. Kijk maar in je straat: er zijn vast wel mensen die ook hebben gekozen voor deze vorm van raamdecoratie. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn nou de voordelen van houten jaloezieën? Wij nemen je mee in een rondje voordelen van deze vorm van raamdecoratie! 

Voordeel 1: Privacy zoals je nog nooit hebt gekend

Zeker in deze pandemie zijn we massaal gaan wandelen. En tijdens het wandelen kijken we maar al te graag bij andere mensen naar binnen. Hoe ziet hun woonkamer eruit? Zijn er mensen binnen? En wat hebben zij voor hun ramen hangen? De meeste vormen van raamdecoratie bieden mensen ook de mogelijkheden om naar binnen te kijken. Maar met de houten jaloezieen van MijnRaamdecoratie.nl is dat verleden tijd. 

De houten jaloezie bestaat namelijk uit horizontale lamellen die het hele raam in beslag nemen. Uiteraard kun je nog wel tussen deze lamellen door kijken, maar dat wordt al vrij lastig. Je begrijpt: jij kunt lekker in je pyjama blijven Netflixen als half Nederland weer gaat wandelen. 

Voordeel 2: De luxe uitstraling

Er is geen andere vorm van raamdecoratie die zo’n luxe uitstraling heeft als houten jaloezieën. Dat valt gewoon niet te overtreffen. De dunne houten lamellen in combinatie met sierlijk ladderkoord of stoer ladderband zorgt ervoor dat je woonkamer of slaapkamer direct een extra luxe uitstraling krijgt. En dat terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen! Mooi meegenomen! 

Twijfel je nog? Kijk dan eens op Pinterest of Instagram en haal daar wat inspiratie vandaan. In elk interieur, groot of klein, zorgt een houten jaloezie voor een prachtige uitstraling. 

Voordeel 3: Duur? Echt niet! 

Het vooroordeel dat bestaat over houten jaloezieën is dat deze vorm van raamdecoratie ontzettend duur is. Dat was vroeger inderdaad ook het geval, maar tegenwoordig valt dat reuze mee. Bij veel webshops komt er elk kwartaal wel een kortingscode of actie voorbij, waardoor je ze extra goedkoop kunt inslaan. Maar ook zonder die code of actie hoef je niet het onderste van je portemonnee te raken.

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

Plaats een reactie