Woonkamer interieur

Streef naar het ultieme thuisgevoel

[addtoany]

Na een lange dag werken wil je graag thuiskomen in een fris en opgeruimd huis. Maar natuurlijk is de kans groot, dat je vanochtend haast had of dat iemand het wat rommelig heeft achter gelaten. Of dat het thuis ontbreekt aan sfeer, terwijl het zo bepalend is voor je stemming. Tijd dus om er regelmatig en vooruitgang in aan te brengen.

Het interieur is iets wat je dagelijks ziet, ook al is dit niet de hele dag. Wanneer iets vies is of kapot en je hebt de kans nog niet gehad om het op te lossen, kan je hier gerust lang aan denken en dat is vervelend. Natuurlijk ben je na een dag werken wat uitgeput en plof je het liefst meteen op de bank. Maar koken, dat kun je niet ontlopen en de vaatwas daarna al helemaal niet. Laat je dit staan voor de volgende dag, dan heb je er bij het ontbijt last van. Probeer daarom consequent dit na gebruik meteen op te ruimen.

Een vaste dag

Sommige kan het ook helpen om een vaste dag in de week aan te houden om te gaan schoonmaken en alles te regelen. Hierin zit dan regelmaat waar je niet onderuit kan. Maar een ding is zeker, die schimmel in de badkamer. Daar ben je wel wat tijd aan kwijt en wat is dat toch een rot klus. Je kan de schimmel in huis ook laten bestrijden door professioneels. Want je blijft het maar uitstellen, het oogt vies en het is slecht voor je gezondheid.

Kleedt het aan

Behalve de schoonmaak en de gebruikelijke dingen, is het ook leuk om je huis wat sfeer te geven. Dit doe je niet door alleen maar meubels te plaatsen, maar juist door een kaarsje daar en een fotolijstje hier. Ook persoonlijke foto’s of prachtige schilderijen doen het goed in de woon en slaapkamer. In huis doet een vloerkleed het altijd goed, dit straalt warmte en knusheid uit. Vind je het lastig om alles goed samen te stellen, passend bij het interieur? Ga dan eens inspiratie opdoen op Pinterest, in magazines of in woonwinkels.

Tags

,

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*