Metaalbewerking

Maatwerk metaal voor uw daktoepassingen

[addtoany]

Metaalbewerkingsbedrijven kennen allerlei toepassingen voor uw dak afwerkingen en kunnen uw materialen coaten, lassen, zagen, knippen, kralen en zetten. Er wordt een breed scala aan diverse materialen aangeboden. De meest populaire techniek is toch wel het zetwerk. Bent u al ingelicht over zetwerk?

Wat houdt zetwerk in?

In Eindhoven gebruiken veel architecten zetwerk op maat voor diverse gevel- en daktoepassingen. Metaal dat geheel naar eigen wens te vervormen is zodat het exact past op uw pand. Zowel ronde als scherpe hoeken zijn te realiseren zodat u precies krijgt wat u voor ogen heeft.

Metaalbewerkingsbedrijven beschikken over gemoderniseerde machineparken aan zetbanken die voor nauwkeurige precisie zorgen aan diverse soorten metalen. Zetwerk is niet voor niets een algemeen begrip geworden. Er zijn ook genoeg andere technieken maar zetwerk zorgt voor de professionele afwerking zodat de materialen altijd vloeiend over elkaar passen. Bent u ook al bekend met de toepassingen van metaalbewerking Eindhoven?

Toepassing van zink op maat

Het lassen van de materialen neemt teveel tijd in beslag. Met zetwerk is de afwerking altijd professioneel. Diverse materialen zoals zink, aluminium, plastisol, lood, RVS en koper zijn door te voeren in het zetwerk proces. Zink is de meest duurzame keuze omdat het 100% recyclebaar is. Het is ook nog eens licht van gewicht en het heeft een lange levensduur. En niet te vergeten volledig weersbestendig. Laat met zink uw woning of pand een karakteristieke uitstraling geven. Zetwerk wordt gebruikt voor afdekkappen, boeiborden, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen, noodoverstorten en gevelbekledingen.

Service en kwaliteit

Opzoek naar de productie van metaal Eindhoven? Neem dan contact op met metaalbewerkingsbedrijven bij u in de buurt. Deze vakspecialisten staan altijd klaar voor vragen en advies. Laat u ook het monteren aan specialisten over? De meeste bedrijven bieden montage aan.  Mocht u het heft in eigen handen willen nemen, dan kunt u ook praktijk en theorie cursussen volgen. Dan kunt u de daktoepassingen geheel zelf verzorgen. Metaalspecialisten staan altijd klaar voor vragen en advies. Twijfel niet om ze te benaderen met vragen over diverse materialen en dak gerelateerde toepassingen aan uw pand of woning.

Tags

, ,

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*