123-interieur-advies.nl antislip

Een anti slip rubber strip op de trap is een duurzame oplossing om de trap veilig te maken

[addtoany]

De meeste huizen in Nederland hebben meerdere verdiepingen en zijn dan ook voorzien van een trap. Veel mensen nemen de trap voor lief, maar een trap is een essentieel onderdeel in het huis en het is belangrijk dat deze er zo goed mogelijk uitziet, maar bovenal ook vooral veilig is. De trap is een van de meest gebruikte onderdelen van het huis en dagelijks lopen we een aantal keren de trap op en af.

Vooral met kinderen kan een trap weleens wat zorgen geven, dus moet deze zo veilig mogelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat de trap niet glad is en voldoende grip biedt, kun je gebruik maken van antislip rubbertape. Deze tape is duurzaam en houdt voor jaren en is bovendien een relatief goedkope optie vergeleken met andere varianten.

Veiligheid voor de kinderen op de trap met een anti slip strip

Als ouder houd je soms je hart vast wanneer je de kinderen van de trap af hoort racen en er een spel van maken om zo hard en snel mogelijk van boven naar beneden te gaan. Vaak gebeurt dit ook nog eens met sokken aan, waardoor de trap nog gladder is en het gevaar nog groter wordt. Met een anti slip strip over de breedte van de tree, zorg je ervoor dat je niet uitglijdt en je ook met sokken aan voldoende grip hebt.


Tip: https://www.antisliprubbertape.com/

De strips zijn voorzien van zeer sterke zelfklevende lijm en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een groot voordeel, is dat je de anti slip tape zelf op maat kan knippen en je geen monteur nodig hebt om de strips te bevestigen.

Bescherm de trap tegen slijtage zodat deze altijd mooi blijft

De trap vormt een groot onderdeel van het huis en daarmee ook het interieur. Hoe de trap eruitziet is dan ook belangrijk. De meest mensen verkiezen qua uitstraling dan ook een strak gelakte houten trap. Als gezegd worden de meeste trappen veel gebruikt en zijn deze dan ook onderhevig aan slijtage.

Uitgelicht: https://www.antisliprubbertape.com/blog/antislip-tape-waar-moet-je-op-letten-bij-aanschaf

Met een anti slip rubber strip zorg je er niet alleen voor dat je trap aanzienlijk veiliger is en meer grip biedt, maar ook dat de verf en lak beter beschermd is. Door de strip op de uiteindes van de tredes te bevestigen, bescherm je het deel dat het meest blootgesteld wordt aan slijtage. Wanneer je de trap opnieuw wil schuren en in de lak wil zetten dan kan de tape zonder al te veel moeite van de trap afgehaald worden en kun je na het lakken nieuwe tape weer op de trap bevestigen.

Over de auteur


Sanne

Sanne

Hi, ik ben Sanne! Dagelijks hou ik me bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen en tuin. Vragen? Neem contact op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*